Aankondiging MakeYourMind Meetings 28 mei en 6 juni 2019

Dinsdagavond 28 mei en donderdagavond 6 juni gaan weer twee prachtige avonden worden met goede gesprekken. Dit keer is de leefvraag geïnspireerd op de situatie van mijn moeder.

Als kind krijg je vaak de vraag te horen: “wat wil je later worden?”. Hupsakee het eerste zaadje om je te focussen op later is geplant.  Deze focus kan ook een keerzijde hebben. Deze gedachte kwam in mij op toen mijn moeder te horen kreeg dat de ziekte van Kahler (kanker) weer terug is. Opeens hangt dat gevoel van later aan een zijde draadje.

Een draadje dat je vanaf je jonge jaren aan het weven bent. Later als ik groot ben, dan….. Later als ik genoeg gespaard heb, dan…. Later als ik succesvol ben, dan… Later als ik stop met werken, dan….. Continu leggen we onszelf criteria op waar je leven in de toekomst aan moet voldoen. Paniek en depressie slaan toe wanneer het echte leven afwijkt van het gefantaseerde later. Vervolgens wordt er nog harder gewerkt om het perfecte later alsnog te realiseren en gaat het heden steeds meer aan je voorbij. Ongemerkt verandert dit draadje in een zware last.

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit ervaart en hoeverre de focus op later je remt in het realiseren van jouw verlangens van nu.

Tijden: beide avonden starten om 19:30 tot uiterlijk 21:30
Locatie: Geulstraat 43, 6241 NA Bunde
Kosten: 15 euro incl. drinken en lekkers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *