Aankondiging Magische MakeYourMind Meeting 17 december 2019

Verveel jij je wel eens? En vind je dat oké?
En…?

Want tijdens de Magische MakeYourMind Meeting op 17 december aanstaande gaan we hier onder andere over hebben. De leefvraag deze keer is: Is er in onze huidige samenleving nog ruimte om te vervelen? 

Wikedpedia omschrijf verveling als volgt.Verveling is een gevoel van lusteloosheid, van desinteresse, van hangerigheid, grenzend aan ergernis. Verveling treedt op als alle dingen die leuk en interessant zijn om te doen niet kunnen of niet mogen, en je ook geen zin hebt om niets te doen. 

Ik vraag me dus af of wij er alles aan doen om ons maar niet verveeld te hoeven voelen. Het lijkt wel of er een soort taboe op rust. Maar is verveling wel zo vervelend? Heeft het onderdrukken van het gevoel van verveling ook consequenties? Vermijden we hiermee dingen? Wat doet het bijvoorbeeld met onze creativiteit? Kijkend naar kinderen. Kinderen die zich vervelen worden gedwongen iets te creëren. Hun fantasie krijgt dan alle ruimte. Spelen in een wereld waar alles kan. En dat laatste is toch zo iets magisch. Nietwaar? 

En waar kunnen we het hier beter over hebben dan in de de allerleukste speelgoedwinkel van Maastricht; Twinkel.
Ik zorg voor wel de magische setting.Zorg jij dan voor jouw magische mind? 

Tijdstip: 19:30 – 21:30
Waar: Twinkel de kadowinkel
Rechtstraat 106
6221 EL Maastricht

Kosten? Ik vraag om een vrije bijdrage. Goede en zinvolle gesprekken zijn eigenlijk onbetaalbaar toch? En de ene keer haal je er meer uit dan een andere keer. Dus jij bepaalt achteraf gewoon wat het je deze keer waard was. Na afloop ontvang je van mij een betaalverzoek via Whatsapp waarin je zelf een bedrag kunt invullen. Vind je het lastig? Gemiddeld dragen deelnemers 15 euro per deelname bij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *