netwerkorganisaties en AI

Aankondiging MakeYourMind Meet(ing) The Police 15-10-2020

Speciaal voor de leergierige die het liefst buiten de bestaande kaders denkt!

Op donderdagochtend 15 oktober organiseert Maaike Rotteveel samen met Ylona Meurs en Eveline Baar van Team Sociale Innovatie Politie (landelijke Eenheid) de uitgestelde MakeYourMind Meet(ing) The Police van 19 maart. Graag willen wij jou uitnodigen om deel te nemen aan deze intervisiebijeenkomst :

Hoe kun je de ontwikkeling van Artificial Intelligence en het werken in netwerken samen laten optrekken om een organisatie beter mee te laten groeien met haar tijd (en beter te laten inspelen op hedendaagse veiligheidsvraagstukken)?

Deze twee ontwikkelingen hebben een enorme impact op de manier van werken binnen organisaties en de rol die organisaties hebben in verbinding met de buitenwereld. Bovendien hebben ze meer met elkaar te maken dan je wellicht in de eerste instantie denkt. Bijvoorbeeld; beiden vragen om een voortdurende zoektocht naar het optimaliseren van het bieden van veiligheid en vertrouwen. Deze twee thema’s raken natuurlijk het hart van de politie. En zijn daarom tegelijk zo vanzelfsprekend dat we er onvoldoende bij stil staan. Dus dagen we je tijdens deze MakeYourMind Meeting uit om na te denken wat de term ‘veiligheid’ voor jou nu betekent.

Daarnaast ziet het Team Sociale en Technische Innovatie Politie (Landelijke Eenheid) kansen voor haar organisatie wanneer je AI en het werken in netwerken met elkaar verbindt. Kansen die ervoor zorgen dat nieuwe manieren van samenwerking ontstaan die beter inspelen op maatschappelijke veranderingen en veiligheidsvraagstukken.

Kansen om de inhoud van het werk relevanter en meer betekenisvol te maken voor de medewerkers. Kansen om door de toepassing van AI meer ruimte te maken voor echt menselijk contact. Kansen om complexe problemen sneller op te lossen. Kansen om beter in te spelen op de veranderde vraag uit de samenleving.

Door de toepassing van AI en het anders organiseren van inzetbaarheid ontstaat er dus ruimte om de rol van de organisatie met de buitenwereld te herdefiniëren. Zo wordt samenwerking tussen organisaties essentieel om mensen met de juiste capaciteiten te vinden, te boeien en te behouden. Kortom gespreksstof waar je niet snel over uitgepraat raakt.

Voorproefje
Het bevlogen Team Sociale en Technische innovatie Politie geeft jou tijdens de bijeenkomst alvast een voorproefje. Tegelijk delen zij ook de zaken waar ze tegenaan lopen. We gaan dus met elkaar op onderzoek en helpen elkaar verder met onze bevindingen en ervaringen. Wat het extra waardevol maakt, is dat ieder vanuit zijn of haar eigen expertise bijdraagt. Het draait om het verbinden van wijsheden, kennis, ervaringen met elkaar, zodat we niet alleen groeien als individu maar ook als collectief. Samen weten we meer, kunnen we meer en komen we verder.

Kort en krachtig programma:
09:00 – 09:30 Inloop
09:30 – 09:40 Kort welkomstwoord
09:40 – 10:00 Landen, luisteren en leren
10:00 – 11:00 Voorproefje
11:00 – 11:30 Vragen
11:30 – 12:30 Gesprekken die je helpen met jouw uitdagingen
12:30 – Afronding
12:30 – 13:30 napraten tijdens de lunch

Behoefte om te sparren en geïnspireerd te worden?
Dan verwelkomen wij jou graag donderdagochtend 15 oktober op een locatie in het midden van het land…(wanneer deze coronaproof is goedgekeurd, dan laten we je dat gelijk weten). Er wordt een kleine organisatievergoeding gevraagd van € 33 (excl. 21% BTW). We maken er een waardevolle ochtend van samen met jou en andere gelijkgestemden die graag voorop lopen om de wereld een beetje mooier te maken.

We kijken uit naar jouw komst.
En vergeet niet je op tijd op te geven. We hebben plek voor 20 personen.

Donderdagochtend 15 oktober 2020
09:00 – 12:30 inhoudelijk programma
12:30 – 13:30 lunch
Locatie Centraal Nederland (wordt z.s.m. bevestigd)

Voor vragen neem contact op met Maaike via 06-12181161 of stuur een mail naar maaike@makeyourmission.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *