netwerkorganisaties en AI

Aankondiging MakeYourMind Meetings Transitions 19-3-2019

Speciaal voor de leergierige die het liefst buiten de bestaande kaders denkt!

Op donderdagochtend 19 maart a.s. organiseert Maaike samen met Ylona Meurs, Eveline Baar en Sandra de Wolf (team Sociale en Technische Innovatie van de Politie landelijke eenheid) een MakeYourMind Meeting Transitions voor professionals die gedreven worden door hun idealen. Idealen die transities op gang brengen. Graag willen wij jou uitnodigen om deel te nemen aan deze intervisiebijeenkomst. Deze keer staat het in het teken van:

Hoe kun je de ontwikkeling van Artificial Intelligence en het werken in netwerken samen laten optrekken om een organisatie beter mee te laten groeien met haar tijd?

Deze twee ontwikkelingen hebben een enorme impact op de manier van werken binnen organisaties en de rol die organisaties hebben in verbinding met de buitenwereld. Bovendien hebben ze meer met elkaar te maken dan je wellicht in de eerste instantie denkt. Het team Sociale en Technische Innovatie van de Politie ziet kansen voor haar organisatie wanneer je beide bewegingen met elkaar verbindt. Kansen die ervoor zorgen dat nieuwe manieren van samenwerking ontstaan die beter inspelen op maatschappelijke veranderingen.

Kansen om de inhoud van het werk relevanter en meer betekenisvol te maken voor de medewerkers. Kansen om door de toepassing van AI meer ruimte te maken voor echt menselijk contact. Kansen om complexe problemen sneller op te lossen. Kansen om beter in te spelen op de veranderde vraag uit de samenleving.

Door de toepassing van AI en het anders organiseren van inzetbaarheid ontstaat er dus ruimte om de rol van de organisatie met de buitenwereld te herdefiniëren. Zo wordt samenwerking tussen organisaties essentieel om mensen met de juiste capaciteiten te vinden, te boeien en te behouden. Kortom gespreksstof waar je niet snel over uitgepraat raakt.

Voorproefje
Het bevlogen team van Sociale en Technische innovatie geeft jou tijdens de bijeenkomst alvast een voorproefje. Tegelijk delen zij ook de zaken waar ze tegenaan lopen. We gaan dus met elkaar op onderzoek en helpen elkaar verder met onze bevindingen en ervaringen. Wat het extra waardevol maakt, is dat ieder vanuit zijn of haar eigen expertise bijdraagt. Het draait om het verbinden van wijsheden, kennis, ervaringen met elkaar, zodat we niet alleen groeien als individu maar ook als mensheid. Samen weten we meer en kunnen we meer.

Kort en krachtig programma:
09:00 – 09:30 Inloop
09:30 – 09:40 Kort welkomstwoord
09:40 – 10:00 Landen, luisteren en leren
10:00 – 11:00 Voorproefje
11:00 – 11:30 Vragen
11:30 – 12:30 Gesprekken die je helpen met jouw uitdagingen
12:30 – Afronding
12:30 – 13:30 napraten tijdens de lunch

Behoefte om te sparren en geïnspireerd te worden?
Dan verwelkomen wij jou graag donderdagochtend 19 maart de campus van de landelijke politie in Driebergen. Er wordt een kleine organisatievergoeding gevraagd van € 33 (excl. 21% BTW). We maken er een waardevolle ochtend samen met jou en andere gelijkgestemden die graag voorop lopen om de wereld een beetje mooier te maken.

We kijken uit naar jouw komst.
En vergeet niet je op tijd op te geven. We hebben plek voor 20 personen.

Donderdagochtend 19 maart
09:00 – 12:30 inhoudelijk programma
12:30 – 13:30 lunch
Locatie Landelijke Eenheid van de Politie
Hoofdstraat 54
3972 LB Driebergen

Voor vragen neem contact op met Maaike via 06-12181161 of stuur een mail naar maaike@makeyourmission.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *