Aankondiging MakeYourMind Meeting Zondag 5 april

Je gaat naar een restaurant en je krijgt de menukaart aangereikt. Tja… soms weet je het meteen en soms kun je maar niet kiezen. Ken je dat? Nou, daar gaan we het over hebben tijdens de MakeYourMind Meeting op zondagochtend 5 april.

Hoe maken wij beslissingen?

Een onderwerp waar we alle kanten mee op kunnen gaan. Ben jij een trage beslisser of juist een snelle en waardoor komt dat? In hoeverre worden we gedwongen om beslissingen te nemen en hoe komt het dat we zo verschillend zijn in het nemen van beslissingen? Wat zegt dat over onszelf en de maatschappij? Kortom genoeg gespreksstof waar we wijzer van kunnen worden.

Ik daag je gelijk uit om het in de praktijk toe te passen. Ben jij erbij?

Zondagochtend 5 april
10:00 uur tot 12:00 uur
Bezinningsruimte
Geulstraat 43, Bunde
15 euro p.p.

Als je er bij bent, vergeet dan niet je wandelschoenen aan te doen. Want we gaan tevens lekker genieten van het frisse lentegroen .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *