Missie van Maaike

MakeYourMind Meetings is een initiatief van Maaike Rotteveel. Haar passie is werken vanuit haar hart dat goed, zinvol en betekenisvol is. Met haar eigen bedrijf MakeYourMission helpt zij anderen dit ook voor henzelf te ontdekken en vooral vervolgens toe te passen. Opdrachtgevers omschrijven haar vaak als hart luisteraar, omdat luisteren haar allersterkste kwaliteit is. En niet alleen omdat zij heel goed kan verwoorden wat je innerlijke drijfveren zijn en belemmeringen, maar ze leert je ook je eigen luistervaardigheden verder te ontwikkelen. Dat laatste is is heel relevant om zelf in beweging te komen en ook je omgeving in beweging te brengen.

 Luisteren is de bereidheid om te veranderen

Dit is ook de kern van het gedachtegoed van de MakeYourMind Meetings. Een goed gesprek is alleen zinvol als er met oprechte aandacht geluisterd wordt. Op die manier vul je elkaar aan en kom je tot de inzichten die je echt vooruit helpen en waar je – ook heel belangrijk – enthousiast van wordt.

Benieuwd naar hoe zij jou kan helpen om in beweging te komen? Neem dan zeker een kijkje op haar website www.makeyourmission.nl.