Zonnige gesprekken

Sfeerimpressie MakeYourMind Meeting Ouder & Kind 20 januari 2019

Gistermiddag was een speciale dag voor mij! April vorig jaar startte ik met de 1e MakeYourMind Meeting. Ik hou van goede gesprekken. Gesprekken die over het leven gaan. Die mij inspireren om over mijn eigen leven na te denken. Gesprekken met vrienden, maar zeker ook met vreemden. En dus dit keer tussen ouders en kinderen. Dat maakte het extra bijzonder.

Iets nieuws is bovendien altijd spannend. En kinderen..tja die doen waar ze zin in hebben. (Zouden wij ook vaker moeten doen, maar dat is een ander onderwerp hihi) In ieder geval had ik nooit verwacht dat er gelijk zoveel belangstelling voor was. De druk om het goed te doen nam hierdoor wel toe. Je wilt natuurlijk wel aan de verwachtingen voldoen…

Met een grote glimlach vertrok ik gisteren van huis. Ik had mij geen beter winterweer kunnen wensen! De zon liet het magische bevroren landschap schitteren! Dit moet wel een goed teken zijn. En dat was het ook. Het werd een bijzondere middag met geweldige ouder-kind-gesprekken! Ik zag hen samen volop genieten. Mijn hart maakte een sprongetje… Tuurlijk verliep niet alles vlekkeloos. Het stemmetje in mijn hoofd had genoeg op te merken. En gelukkig maar. Want dat is leren. Zodat de volgende keer nog beter gaat. Want die komt er zeker. Ik hou jullie op de hoogte.

Graag wil ik bij deze de ouders en kinderen die mee hebben gedaan enorm bedanken! Voor hun vertrouwen. Voor hun enthousiasme. En voor de fantastische middag. Ik heb van jullie genoten!

En natuurlijk wil ik Daisy Seuren van 4RebelZ hartelijk danken voor haar onvoorwaardelijke hulp en steun en voor het beschikbaar stellen van haar ruimte. Zij was mijn inspiratiebron voor deze editie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *